12. nov. 2017
Af Karina Didriksen

Simon Sears fra Herrens Veje: Sådan er forholdet til min egen far

Simon Sears.
Simon Sears.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
I DR-serien ”Herrens Veje” har Simon Sears’ karakter Christian et anstrengt forhold til sin far. Sådan er det heldigvis ikke i virkeligheden.

I ”Herrens Veje” spiller Simon Sears præstesønnen Christian, der i Johannes’ øjne er familiens sorte får, og som gang på gang skuffer sin far.

Et stort familiemenneske

Den ubetingede kærlighed mellem far og søn er langt fra en selvfølgelighed i DR1-serien, men heldigvis ser virkeligheden noget anderledes ud for den 33-årige skuespiller. Han er nemlig et stort familiemenneske.

- Jeg har et helt fantastisk forhold til min far og hele min familie. Jeg har en storebror, en storesøster, en mor og en far, og jeg ser dem tit, fortæller Simon Sears til BILLED-BLADET.

Italienske familiemiddage

Skuespillerens mor er dansker, mens hans far er fra Italien og i dag bor i Milano.

– Det eneste, jeg kan genkende fra forholdet til mine forældre i serien og til min egen relation til mine forældre, er trangen til at mødes om et bord og se hinanden i øjnene, siger Simon Sears og tilføjer:

- For der er i den grad familiemiddage hos os, men det er jo også meget italiensk!

I BILLED-BLADET nr. 45 kan du læse et interview med Simon Sears, hvor han fortæller mere om sin familie, der også tæller en kæreste og lille søn.

Læs mere om: