Søndag, 3. januar 2016 — af Juliane Olsen

Sisse Fisker rejser til Vietnam med familien

Sisse Fisker
DR-vært Sisse Fisker sagde blandt andet sit faste job op for at få mere tid til sit arbejde med SMILfonden.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
DR-værten Sisse Fisker har sagt sit faste job op for at nyde mere tid med familien, og det markerer hun med en rejse til Vietnam.
I august sidste år offentliggjorde den 39-årige DR-vært Sisse Fisker, at hun ikke længere skulle arbejde fast for TV-kanalen som vært på ”Aftenshowet”. Til gengæld skulle hun prøve kræfter med et liv som freelancer, nyde tiden med mand og børn og engagere sig mere i velgørenhed. Den seneste opdatering på Facebook viser da også, at TV-værten holder fast i sin plan og nu planlægger en familieferie til Vietnam. LÆS MERE: Sisse Fisker og Jimmy Bøjgaard hjalp med at samle penge ind

Sisse Fisker pakker til ferien

- Går og pakker til denne destination og glæder mig pænt meget til at hoppe ombord i båden her, skriver Sisse Fisker i en opdatering, BILLED-BLADET har fået lov at bringe. Hun efterlyser samtidig gode rejsetips til Hanoi og Hoi An i Vietnam, hvor rejsen går til sammen med værtens mand Sune og deres to sønner. Sisse Fisker tog beslutningen om at sige sit faste job op samtidig med, at hun skrev bogen ”Livets opskrift”. En bog, der er skrevet ud fra hendes oplevelser i de fem steder i verden, hvor folk har den længste levetid.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden