Onsdag, 22. februar 2023 — af Karina Didriksen

Sjove billeder fra I hus til halsen: Dennis, Line og Søren morer sig bag kameraet

Dennis Lindequist, Line Franck og Søren Vester.
Trekløveret Søren Vester, Line Franck og Dennis Lindequist fra ”I hus til halsen” sørger for at have det sjovt, når de er på optagelser.

Selv om Søren Vester, Line Franck og Dennis Lindequist knokler fra morgen til aften i DR1-programmet ”I hus til halsen”, så har de også tid til at have det sjovt.

På skærmen ser man ofte, at de driller hinanden og kommer med kække bemærkninger, og der er ingen tvivl om, at de tre boligeksperter er et perfekt match.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er dog ikke alt, der bliver vist på tv. Søren Vester, Line Franck og Dennis Lindequist morer sig også bag kameraet, og de deler indimellem sjove billeder på Instagram.

BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe nogle morsomme billeder, som kan ses i galleriet øverst i artiklen.

Kemien er magisk

Dennis Lindequist nyder også samarbejdet med Søren Vester og Line Franck, som er blevet hans gode venner.

- Søren og jeg faldt i hak lige med det samme, da vi mødte hinanden for første gang. Det er nøjagtig den samme energi, der er mellem os i dag. Vi har det vildt sjovt, når vi er på optagelser, og vi har altid drillet hinanden, siger den fynske tømrer til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Line kom med efterfølgende, og derfra blev energien mellem os magisk, noget som seerne virkelig kan mærke. Det er blevet et ekstra lag i programmet, og meget af det, der sker på tv, er sjældent planlagt, det sker bare.

Den 11. sæson af ”I hus til halsen” slutter onsdag den 22. februar. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden