Torsdag, 25. juni 2020 - af John Lautrup

Sjovt som i gamle dage: Lisbet og Ulf laver ny tv-satire hver uge

Lisbet Dahl

Lisbet Dahl

Foto: Gregers Overvad
Lisbet Dahl og holdet fra Cirkusrevyen skal lave aktuel tv-satire i stil med tidligere tiders "Hov-hov" og "Uha-uha"

Lisbet Dahl troede, hun skulle slappe af i sit sommerhus i Hornbæk, efter at coronaen aflyste årets cirkusrevy. Men så ringede DR. Og nu skal hun og resten af Cirkusrevyens hold stå for aktuel tv-satire hver fredag fra den 3. juli og syv uger frem. 

- Det er en smaddergod idé. Det bliver sjovt. Jeg har ikke prøvet at lave tv-satire i mange, mange år, siger Lisbet Dahl, som fortæller, at DR ringede og foreslog hende ideen til programmet "Revy på afstand"  for fire uger siden. 

Sammen med Ulf

Hun sagde straks ja, og det samme gjorde de øvrige medvirkende: Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen. 

Fra de glade 70'ere, da tv-satiren "Uha Uha" kørte med stor succes- F.v. Karl Stegger, Elin Reimar, Ulf Pilgaard og Buster Larsen

Foto: Aller Media

Ulf Pilgaard kommer således alligevel til at spille i det, der skulle have været hans 40-års jubilæums- og afskedssæson på Bakken. Han har forlængst sagt ja til at medvirke i Cirkusrevyen næste år i stedet for, men kommer altså nu til at lave noget, der minder om de legendariske tv-satireprogrammer "Hov-hov" og "Uha-uha" fra 1960'erne og 1970'erne, hvor han også var på rollelisten. 

Jeg håber, det bl'r godt

"Revy på afstand" vil ifølge DRs programtekst fra uge til uge tage både "den aktuelle verdenssituation og hverdagssituation, og ja bare situationen under kærlig behandling".

- Når vejret er så vidunderligt, som det er i øjeblikket, er det selvfølgelig dejligt at være i sommerhuset. Men det bliver sjovt at lave noget igen. Jeg håber, det bliver godt, siger Lisbet Dahl. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden