29. maj. 2019
Af Ken Richter

Søren Vester fra I hus til halsen: Masser af følelser

Søren Vester
Søren Vester
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Sammen med ejendomsmægler Line Franck er Søren i fuld gang med at lave nye optagelser til det populære boligprogram

DR sendte tirsdag aften det sidste afsnit af seerhittet "I hus til halsen".

- Men der kommer flere, for vi er i fuld gang med at lave nye programmer. Er der seere, som har brug for hjælp, kan de måske nå det endnu. De skal blot tilmelde sig på DR's hjemmeside under "I hus til halsen", siger den ene af værterne Søren Vester, mens han i bil er på vej fra hjemmet i Thise ved Limfjorden for at holde foredrag på Als.

Vi har det hyggeligt

Det er første sæson, hvor håndværkeren med de talrige talenter deler værtsrollen med ejendomsmægler Line Franck fra Aarhus.

- Line går på med krum hals, og hun er ikke bange for at tage en malerpensel, roser Søren sin nye makker.

- Vi har det virkelig hyggeligt på hele holdet, som også består af vores tømrer Dennis samt lyd- og kamerafolk.

- Vi kommer helt ind under huden på en hel familie, og vi er er der altid med respekt. Vi piller jo ved folks hjem, og alle føleleserne er udenpå tøjet, understreger Søren Vester.

Sommerferie i Danmark

Selv om han og Line Franck skal bruge sommeren og efteråret på at optage nye afsnit til "I hus til halsen", så får Søren også tid til at holde sommerferie.

- Jeg elsker at være i Danmark, når det er sommer og sol, og vi bor kun 900 meter fra vandet, siger han med begejstring. Foruden Søren tæller familien hans kone Dorthe samt sønnerne Holger og Sigurd på 12 og ni år.

- Til gengæld vil jeg gerne stå på ski om vinteren, og måske kan vi også finde på at rejse foråret i møde, fortæller Søren Vester.

Læs mere om: