16. aug. 2018
Af Liz Rørsig

Sofie Østergaard: Vild med værtsrollen i ny omgang af Guld i købstæderne

Sofie Østergaard
Sofie Østergaard.
Foto: DR
DR1 blænder op for en ny sæson af ”Guld i købstæderne”, og det med en ny vært, nemlig Sofie Østergaard. Hun har været rundt i fem byer i Danmark, og det har været en stor oplevelse.

Sofie Østergaard har taget over efter Mette Bluhme Rieck, der er på barselsorlov, og hun er vært i den nye sæson af DR1’s ”Guld i købstæderne”. Turen i de i alt 10 programmer går til fem byer, hvor Vordingborg er med i premiereprogrammet torsdag den 16. august klokken 20.00. Herefter gælder det Grenaa, Sorø, Thisted, og Middelfart.

- I de 10 år, jeg har lavet TV, har jeg været vant til at være rundt i landet, men denne gang har jeg under besøget i byerne fået mulighed for at lære dem rigtigt at kende. Det har været fascinerende med alle de ting, de har at byde på, fortæller Sofie til BILLED-BLADET.

Meget spændt

- Jeg må indrømme, at jeg var lidt nervøs, da vi begyndte i Vordingborg, og spændt på, hvordan det hele skulle spænde af. Det er et kæmpe holdarbejde, og mange mennesker er involveret. Men jeg hyggede mig helt vildt meget, og noget af det jeg allerbedst kan lide er at møde mennesker og høre deres historier, hvilket jeg fik rig mulighed for, siger Sofie.

Geo var med

For et år siden blev hun og kæresten Sebastian Richelsen forældre til søn nummer to, Geo, og han var med undervejs, da optagelserne gik i gang i april.

- Geo var endnu ikke begyndt i vuggestue, da vi gik i gang, og det var så hyggeligt at have ham med. Han blev passet af bedsteforældrene, mens jeg var afsted, smiler Sofie, der også har sønnen Villy på tre et halvt år med kæresten.

Læs mere om: