13. jul. 2019
Af Niels Burgos

Sommerens hyggeligste dyst: Korsbæk-mesterskabet i Matador

Herlige scener fra TV-serien "Matador"
Herlige scener fra TV-serien "Matador"
Foto: Sandrew Metronome
For femte gang holdes Korsbæk-mesterskabet i Matador på Bakken - og i år er det hold, der kan dyste.

Hvilken avis læste bankdirektør Varnæs den 3. april 1940 ...? Tænke, tænke, tænke ... Hvis du har svaret, kan du uden tvivl klare dig i sommerens store dyst, Korsbæk-mesterskaberne i "Matador", der afholdes søndag den 18. august på Bakken i Klampenborg.

Alle er velkomne

Spørgsmålet om bankdirektørens avis var ét af dem, som sidste års vinder, Anne-Marie Langhorn, svarede rigtigt på. I år bliver mesterskaberne dog en smule anderledes end de foregående fire år, skriver dr.dk. Mens det tidligere har været enkeltpersoner, som dystede om den eftertragtede mesterskabstitel, er det i år hold, der kan stille op.

Initiativtager og ejer af Korsbæk på Bakken, Torben "Træsko" Pedersen, fortæller, at alle er velkome, og at der ikke stilles krav til holdenes størrelse - og der er fine præmier på spil. Foruden selvfølgelig garanti for en hyggelig dag i Korsbæk.

Så mens hele landet er optaget af Tour de France, er det måske tiden at genopfriske dit kendskab til "Matador" og stille et hold sammen med nogle venner eller familie. Du kan tilmelde dig her.

Du kan allerede herunder komme lidt i træning ved at tage denne quiz:

Læs mere om: