10. mar. 2015
Af Karina Didriksen

Sonja Richter og Nicolas Bro er nye ansigter i tredje sæson af Broen

Sofia Helin, Sonja Richter, Nicolas Bro og Sarah Boberg.
Sofia Helin, Sonja Richter, Nicolas Bro og Sarah Boberg.
Foto: Birger Storm
Den svenske hovedrolleindehaver i DR-serien, Sofia Helin, er glad for at arbejde sammen med de to danskere i ”Broen III”.

Optagelserne til den tredje sæson af den dansk-svenske TV-serie "Broen" er i fuld gang, og mandag blev to af seriens nye, danske ansigter præsenteret på et pressemøde på Statens Museum for Kunst, hvor enkelte scener indspilles.

40-årige Sonja Richter og 42-årige Nicolas Bro er nye på rollelisten, og de skal spille over for seriens kvindelige og svenske hovedrolleindehaver Sofia Helin, der spiller kriminalkommissær Saga Norén.

- Jeg var starstruck, da jeg mødte Sonja Richter, fordi jeg er helt vild med "Elsker dig for evigt" og "Forestillinger", som hun medvirker i. Og det fortalte jeg hende også, sagde Sofia Helin til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Mille Dinesen klar til ny omgang Rita

Savner Kim Bodnia

Den 42-årige svenske stjerne er glad for at arbejde sammen med de danske skuespillere, men hun indrømmer, at hun savner Kim Bodnia meget.

Bodnia spillede Sagas makker Martin Rohde i de første to sæsoner, men han sprang fra, da han læste manuskriptet til sæson to og var utilfreds med sin karakters udvikling.

- Jeg holder rigtig meget af Kim, og vi holder stadigvæk kontakten og taler sammen engang imellem, forklarede Sofia Helin.

LÆS OGSÅ: Erik Clausen-film hitter

Sagas nye makker er hemmelig

Hvem, der kommer til at spille Sagas nye makker i sæson tre, er stadig hemmelig, og det bliver først afsløret senere på året.

Men danske skuespillere som Kirsten Olesen, Thure Lindhardt og Sarah-Sofie Boussnina har også mindre roller i serien, og Sarah Boberg spiller igen politichef.

"Broen III" får efter planen premiere på DR1 i efteråret 2015.

Læs mere om: