14. okt. 2018
Af Annemette Mikkelsen

Stefan og Vanessa fra Gift ved første blik: Grænseoverskridende

Vanessa og Stefan hjemme hos Stefans far. 
Vanessa og Stefan hjemme hos Stefans far.
Foto: DR
Stefan Valentin Larsen og Vanessa Flensborg åbnede op for deres helt private liv foran rullende kameraer i ”Gift ved første blik”.

Vanessa Flensborg og Stefan Valentin Larsen faldt hurtigt godt i hak i DR’s hitserie ”Gift ved første blik”. Seerne så hurtigt, at de krammede og kyssede helt naturligt. De nygifte åbnede også op omkring mere intime detaljer i deres forhold i onsdagens afsnit.

- Det er selvfølgelig lidt grænseoverskridende, men det er en del af det, at være med i dette program. Man åbner sig ikke kun op for manden, man er blevet gift med, men hele Danmark, fortæller Vanessa, og Stefan fortsætter:

- Det er selvfølgelig mærkeligt at skulle snakke om vores private forhold. Men vi var begge enige om at være os selv 100 procent i eksperimentet. Det ser man også, når jeg går rundt i underbukser, og Vanessa kommer ud efter bad, kun iført håndklæde. Vi lader seerne komme tæt på og se os, som vi er helt privat.

Fandt hurtigt tosomheden

Parret fandt hurtigt en tryghed i hinandens selskab. Især efter de havde fået nogle dage hver for sig, begyndte deres forhold for alvor at blomstre.

- Der var sommerfuglelarver i min mave, inden jeg blev gift, og da jeg så hende træde ind på rådhuset, begyndte de så småt at flyve. De voksede sig bare større og større. Og min mavefornemmelse sagde, at jeg skulle kaste alt ind for at få Vanessa som min kone for altid, lyder det fra Stefan Valentin og Vanessa er kun enig:

- Jeg var ret glad for Stefan der.

Om parret ender sammen må folk hjemme i stuerne vente med at se. På onsdag bliver det nemlig offentliggjort, om Stefan og Vanessa ville forblive gift, eller om de ville lade sig skille på DR1 kl. 20.

Læs mere om: