19. nov. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Stéphanie og Kåre glæder sig til fest med kronprinsparret

Stéphanie Surrugue og Kåre Quist
Stéphanie Surrugue og Kåre Quist
Foto: Birger Storm
Det bliver en stor aften for DR-værterne Stéphanie Surrugue og Kåre Quist, når de går på scenen på lørdag for at styre begivenhederne til Kronprinsparrets Priser-showet.

DR1 sender live fra Aalborg den 24. november klokken 21.00, når Kronprinsparrets Priser uddeles i Musikkens Hus.

Det sker ved et show, der byder på nye og etablerede navne fra musikkens og kulturens verden på scenen. Stéphanie Surrugue og Kåre Quist har for fjerde gang sagt ja til at danne værtspar, ligesom kronprinsparret vil overvære showet og uddele priser.

En stor aften for Quist og Surrugue

-Det er en af årets store aftener for os. Det er direkte TV på en anden måde. Du kan mærke publikum på en helt særlig måde, siger Kåre Quist, der har stor respekt for kronprinsparrets indsats i forbindelse med showet.

Han kan især godt lide, at kronprinsparret med deres idéer til showet bliver mere og mere dristige år for år

Sommerfugle i maven

Også Stéphanie Surrugue er fuld af respekt for Mary og Frederik, som hun og Kåre har samarbejdet med flere gange. -Vi vænner os aldrig helt til det. Man holder ikke op med at have sommerfugle i maven, fordi det er kongehuset, man arbejder med. Jeg tror egentlig, det er meget godt. Det holder os jo lidt på stikkerne, siger Surrugue.

Stjernedrys over prisfesten

Et par af prisvinderne er for nylig blevet offentliggjort. Det drejer sig om vinderne af Kronprinsparrets to Stjernedryspriser på 100.000 kr.

Fundamentet i Aarhus modtager Kronprinsparrets Sociale Stjernedryspris for deres engagerede indsats for udsatte mennesker, og instruktør Annika Berg modtager Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris for sine visuelle filmperler, der rummer masser af farve, kraft og kant

Læs mere om: