Stéphanie Surrugue: Enormt hyggeligt at være med i Mads & Monopolet

Stéphanie Surrugue.

Stéphanie Surrugue.

Foto: Lars H. Laursen
DR-korrespondenten Stéphanie Surrugue har været i Danmark for at sidde med i panelet hos Mads & Monopolet, og det har hun nydt i fulde drag.
Den 39-årige DR-vært Stéphanie Surrugue er travl med sit korrespondentjob i USA, men i weekenden har hun taget tid ud af kalenderen til at besøge sit hjemland.
 
Det gjorde hun blandt andet, fordi hun skulle gæste radioprogrammet Mads & Monopolet, hvor hun var en del af panelet.
 
- Det er altid enormt hyggeligt. Der er et stort fællesskab omkring det, og det er jo nogle vidunderlige typer, jeg sidder sammen med, siger Stéphanie Surrugue til BILLED-BLADET.
 
 

Stéphanie Surrugue hyggede sig

Hun får især gevinst ud af at deltage i et program som dette, fordi hun normalt befinder sig i de lidt mere højtsvævende luftlag som korrespondent.
 
Paneldeltagelsen er til gengæld anderledes helt nede på jorden, og det synes Stéphanie Surrugue er dejligt afvekslende.
 
- Det er vildt sjovt, og lytterne er også sjove. Alle går jo og bakser med de samme problemer, siger DR-korrespondenten.
 

Johannes Langkilde har været støtte

TV-værten holder nu et par fridage med sine venner, før hun planlægger at sætte kursen mod USA igen, hvor hun er travlt beskæftiget i sit job.
 
Stéphanie Surrugue har både nydt og fundet det enormt hårdt, at hun er landet midt i en præsidentvalgkamp, der selvfølgelig har kostet arbejdstid.
 
Samtidig har hun nydt samarbejdet med kollegaen Johannes Langkilde, der med sin tekniksnilde har gjort hende meget tryg.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden