Tirsdag, 5. maj 2020 - af Helle Skram de Fries

Stéphanie Surrugue etablerer hjemmekantine

Stéphanie Surrugue.
Stéphanie Surrugue.
Foto: Hanne Juul
43-årige korrespondent Stéphanie Surrugue har fundet en fordel ved at arbejde hjemme.
Efter et smut hjem til Danmark, hvor Stéphanie Surrugue nød at se sin familie – udendørs og med afstand – er DR-korrespondenten tilbage i Frankrig.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Her har hun sin base og har, som mange andre, arbejdet hjemme, selv om hun også har rapporteret udefra både i Frankrig og Spanien.   På sin Instagram, som BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe tekst og foto fra, fortæller Stéphanie Surrugue om en af fordele ved at arbejde hjemme.  
  Til et indbydende foto af en delikat frokost skriver hun: ”Fordelen ved at arbejde hjemme: Møde over lidt “smørrebrød” på balkonen - og egen kantineordning i forhold til drikkevareudbud.”  
Foto: Privat
  Den selv-etablerede kantineordning ser da absolut også herlig ud med lækkert smørrebrød og gyldne dråber i glasset. Og så serveret på Stéphanie Surrugues skønne balkon i det franske.  
Foto: Krestine Havemann
 
  - Alt godt her: Vi glæder os bare til, at genåbningen begynder på mandag, skriver Stéphanie Surrugue til BILLED-BLADET.   Mandag 11. maj, begynder Frankrig en forsigtig genåbning efter at have været lukket ned i otte uger.   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden