Stéphanie Surrugue: Jeg kan godt føle mig rodløs

Stéphanie Surrugue. 

Stéphanie Surrugue. 

Foto: Lars H. Laursen
DR’s Stéphanie Surrugue har været i BILLED-BLADETs røde stol, hvor hun blandt andet fortæller om, hvordan det er at leve som korrespondent i Paris.

For få uger siden rapporterede Stéphanie Surrugue fra grotte-dramaet i Thailand, og kort efter fløj hun til Finland for at dække et stort topmøde.

Som DR’s internationale korrespondent i Paris kan hun aldrig planlægge sit liv ret langt ud i fremtiden, for hun ved aldrig, hvornår telefonen ringer.  

- Jeg kan godt føle mig rodløs i forhold til alt det rejseri, og der er så mange ting, jeg ikke er med til i min familie og min vennekreds, fortæller Stéphanie Surrugue, da hun er i BILLED-BLADETs røde stol i Paris.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Mange gæster i Paris

- Men det er blevet bedre, efter jeg er kommet tilbage til Europa, for det er nemmere at tage til København, og jeg har mange gæster i Paris, forklarer Stéphanie Surrugue.

Den 41-årige korrespondent understreger, at hendes familie og nære venner betyder alt for hende.

- Jeg er enormt rodfæstet i min familie. Min anden familie er mine venner, og jeg har nogle tætte venskaber, der også holder mig rodfæstet, fortæller hun.

Læs interviewet i BILLED-BLADET

Læs det store interview med Stéphanie Surrugue i den røde stol i Paris i BILLED-BLADET nr. 31, der er på gaden torsdag.

Interviewet handler både om Surrugues franske opvækst, farens tidlige død, den svære kærlighed og den tilfældige karrierevej.

Derudover bringer vi masser af skønne billeder af korrespondenten i Paris samt søde billeder fra hendes barndom. 

Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden