13. nov. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Stephanie Surrugue og Kåre Quist klar til kæmpefest med Mary og Frederik

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-53934.jpg
Foto: Lars H. Laursen
”Kronprinsparrets Priser”-showet skal styres af Stéphanie Surruge og Kåre Quist, der sammen med Mary og Frederik er på scenen i Jysk Musikteater i Silkeborg.

Dette års udgave af Kronprinsparrets Priser får to af dansk TV's helt store stjerner som værter.

Dynamisk duo

Det bliver duoen Stéphanie Surrugue og Kåre Quist, der den 25. november går på scenen på Jysk Musikteater i Silkeborg for at guide tilskuere og seere gennem showet.

Stéphanie og Kåre får naturligvis selskab på scenen af mange stærke, danske kunstnernavne, men det er især kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, som de skal dele de skrå brædder med.

Kronprinsparret vil flere gange stille sig op foran salen og kåre vindere af de forskellige priser.

Surruge og Quist leverede varen

- Min helt personlige bonus er at få lov til at stå på scenen med Stéphanie, som er en helt særlig kollega, siger Kåre til dr.dk om at skulle arbejde sammen med Surrugue på Kronprinsparrets Priser-produktionen.

Stéphanie Surrugue sætter også stor pris på samarbejdet med ham.

- Jeg er simpelthen så glad for at være makker med Kåre for tredje år i træk, siger hun til dr.dk.

Champagne og natmad

I 2016 blev Kronprinsparrets Priser-det afviklet i Holstebro, og det var bestemt et hit med den helt særlige Surrugue/Quist-konstellation. DR-Duoen var i topform og leverede sammen med kronprinsparret varen både under og efter showet.

Efter tæppefald var der hyggelig komsammen og reception backstage, hvor værterne, de kongelige samt de glade prisvindere hyggede sig over et glas champagne og lidt natmad. Her kunne aftenens profiler slappe af og reflektere lidt over selve afviklingen af forestillingen på scenen i Musikhuset. Alle var godt tilfredse, og Stéphanie og Kåre kunne velfortjent falde lidt ned ovenpå et veludført samarbejde.

Mary og Frederik gav Oh Land pris

Ved prisfesten overrækkes hæder til kulturpersonligheder, organisationer inden for det sociale område samt til kunstneriske talenter.

Tidligere er kronprinsparrets kulturpris gået til topnavne som arkitekt Bjarke Ingels og filminstruktør Per Fly, mens kronprinsparrets sociale pris er gået til organisationer som Red Barnet og Julemærkefonden. De såkaldte Stjernedryspriser er gået til sangere som MØ og Oh Land.

Læs mere om: