Stéphanie Surrugue og Johannes Langkilde: Har det hyggeligt sammen

Stéphanie Surrugue og Johannes Langkilde.

Stéphanie Surrugue og Johannes Langkilde.

Foto: Birger Storm
TV Avisens Johannes Langkilde skal på valgaftenen være vært på DR1 i selskab med Ask Rostrup og sin tidligere korrespondentmakker i USA, Stéphanie Surrugue.

Foruden Ask Rostrup skal Johannes Langkilde på valgaftenen den 5. juni 2019 være vært sammen med sin tidligere korrespondentmakker i USA, Stéphanie Surrugue. 

 

Som en landskamp

- Det er hyggeligt at samles igen. Det er første gang, at jeg er vært på en folketingsvalgaften, og det kan ikke være bedre end at få min gamle USA-makker med. Valgaftenen er for mig som en landskamp, hvor man samler nationen, og det er noget af det, jeg elsker, fortæller Johannes Langkilde.

Forskellige roller 

Stéphanie Surrugue, der er DR’s internationale korrespondent, glæder sig også til samarbejdet med sin tidligere korrespondentmakker, for de forstår at arbejde godt sammen og deler den samme humor. 

Johannes Langkilde skal være manden med overblikket hele aftenen, mens Ask Rostrup fortæller om resultaterne og sammenhængen med mandaterne. Og Stéphanie Surrugue skal snakke med gæsterne i studiet, heriblandt de to tidligere statsministre Helle Thorning-Schmidt og Anders Fogh Rasmussen. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Tilbage til familiekomsammen

Efter valget Stéphanie Surrugue rejser direkte til Sydfrankrig for at fejre sin mor og hendes mands 20-års bryllupsdag. 

- Det er lykkedes at få samlet hele familien, hvilket er svært, for min søster og svoger har et rejseselskab og arrangerer cykelrejser, så vi er sjældent i samme land på samme tid. Men nu samles vi, og det bliver dejligt, siger DR’s internationale korrespondent.

 

 

Læs det store interview med Stéphanie Surrugue og Johannes Langkilde i BILLED-BLADET nr. 23, der er på gaden nu. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden