Lørdag, 8. oktober 2016 — af Liz Rørsig

Stéphanie Surrugue om sin medvært Kåre Quist: Vi har en god kemi

Kåre Quist og Stephanie Surrugue
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Stéphanie Surrugue glæder sig til at være vært sammen med Kåre Quist i ”Kronprinsparrets Priser”, som uddeles i Musikteatret Holstebro lørdag den 8. oktober.

For andet år i træk er DR’s USA korrespondent Stéphanie Surrugue vært sammen med TV Avisens Kåre Quist, når ”Kronprinsparrets Priser” uddeles i Musikteatret Holstebro ved et stort show, som vises direkte på DR1 lørdag den 8. oktober klokken 21.

Og det samarbejde glæder Stéphanie sig meget til.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Kåre er topprofessionel og meget ambitiøs. Han giver mig virkelig lyst til at gøre mit allerbedste, siger hun til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Stéphanie Surrugue klar til kronprinsparrets priser

- Og så har vi det altså så sjovt sammen, at vi muligvis kan gå resten af holdet lidt på nerverne med vores platte jokes og grineflip, men det er jo simpelt hen så dejligt at arbejde sammen med en vært, hvor man hygger sig, selv om man arbejder benhårdt, fortæller Stéphanie.

Masser af god sceneoptræden

Kronprinsparret vil uddele fire priser i den 12. udgave af prisuddelingen, og på scenen vil man også kunne opleve sangerinden Pernille Rosendahl, rockbandet Dúné og dansekompagniet Black Box Dance Company, der vil opføre et uddrag af deres Reumert-nominerede danseforestilling ”7EVEN”. Saveus, som også er kendt som Martin fra den første udgave af ”X Factor”’ vil ligeledes optræde.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden