Søndag, 29. november 2020 — af Karina Didriksen

Stjernerne fra Ulven kommer: Sådan var det at spille et ægtepar

Peter Plaugborg og Christine Albeck Børge.
Peter Plaugborg og Christine Albeck Børge.
Foto: Kaspar Wenstrup
Skuespilleren Peter Plaugborg kom tæt på kollegaen Christine Albeck Børge i DR-serien ”Ulven kommer”, hvor de spiller mand og kone.

Peter Plaugborgs karakter Simon i DR-serien ”Ulven kommer” har vist sig at være en voldelig ægtemand over for hustruen Dea.

Hun bliver spillet af Christine Albeck Børge, og det har været en stor fornøjelse for den 40-årige skuespiller at arbejde tæt sammen med hende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det har været en kæmpe gave at spille sammen med Christine. Lige som man kan være heldig at finde en god kæreste, kan man også en gang imellem være heldig at blive matchet med et menneske, som kan hjælpe en med at gøre sit arbejde godt, fortæller Peter Plaugborg til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Simon og Dea er et par i serien, men som kolleger synes jeg også, vi har haft et stærkt kollegialt parforhold. Det har været vigtigt for mig, når det er sådan et tungt emne.

Foto: Michella Bredah/DR

Med i andre tv-serier

De to havde aldrig spillet sammen før, men har altid fulgt med i hinandens karrierer, særligt på teaterscenen, hvor de begge har tilbragt mange timer.

Peter Plaugborg blev uddannet skuespiller i 2007 og har tidligere medvirket i tv-serier som ”Borgen” og ”1864”.

Privat er han single og bor i en lejlighed i København. Han har ingen børn, men deler en hund med sin ekskæreste Steven.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden