31. jan. 2021
Af Liz Rørsig

Stolte Stéphanie Surrugue runder milepæl

Stéphanie Surrugue
Stéphanie Surrugue.
Foto: Martin Høien
DR-korrespondenten Stéphanie Surrugue er stolt. Hun har nu i fire måneder holdt sig fra at ryge.

Stéphanie Surrugue fortæller på sin Instagram-profil, at hun kan fejre, at hun i fire måneder har holdt sig fra cigaretterne.

- Jeg følte, at der blev nødt til at komme ét eller andet godt ud af 2020, og så besluttede jeg mig for at stoppe med at ryge, fortæller Stéphanie Surrugue til BILLED-BLADET.

Som støtte til den svære proces, bruger hun app’en E-kvit, og så har hun andre tips i ærmet.

- Jeg bruger appen flittigt og stadig nikotintyggegummi, men har ikke røget én eneste rød Gauloises siden i sommer, siger DR-korrespondenten.

Særligt trick

Et andet godt trick, jeg gerne vil dele med andre, der vil stoppe, er: Jeg tømte mit sidste askebæger ned i et syltetøjsglas og skruede låget på.

- Det står, så jeg kan se det hver dag, og det ser så ulækkert ud, at bare tanken om, hvordan det mon ville lugte, hvis jeg skruede på låget, får enhver rygetrang til at forsvinde, afslører Stéphanie Surrugue, der har forkælet sig selv med et par sko fra Chanel for de penge, som hun har sparet.

Se fotoet, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise fra Stéphanie Surrugue fra dagen, hvor hun kunne fejre fire måneder uden cigaretter.

Læs mere om: