Tirsdag, 18. januar 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Stor tv-nyhed: Nu kan du se den populære Kandis-dokumentar

Johnny Hansen
Johnny Hansen
Foto: Martin Høien
Der var mange rosende ord om dokumentaren "Kandis for livet", da den blev sendt i biografen i efteråret. Nu bliver den sendt på tv.

2022 har været spækket med nye tv-programmer, og blandt andet har man her i januar måned kunnet kommet helt tæt på vores dronning, der har fejret 50-års jubilæum.

Snart kan man også komme helt tæt på Danmarks ukronede konge af Dansktop. DR sender nemlig den anmelderroste dokumentar ”Kandis for livet” i begyndelsen af februar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Særligt forhold til fansene

Dokumentarfilmen fik premiere i september og kunne opleves i de danske biografer. Man kommer helt tæt på Johnny Hansen, der siden 1989 har været forsanger i Kandis.

Man kommer også ind på livet af en særlig gruppe fans, der i livets svære stunder finder trøst og mening med livet gennem musikken og deres unikke forhold til forsangeren.

- Vi er meget tættere på vores fans end de store rocknavne. De forsvinder jo bare fra scenen, når de er færdige med at spille. Vi går altid frem på scenen og taler med folk. Vi kender mange af dem gennem 30 år. Vi sidder også altid og skriver autografer til alle, der vil have en. Nogle gange sidder vi halvanden time og skriver autografer. Indtil alle har fået. Det er ikke noget, der er påtaget. Sådan er vi, fortalte Johnny Hansen i et interview med BILLED-BLADET i september.

Man kan se dokumentaren ”Kandis for livet” på DR1 lørdag den 5. februar.

Johnny Hansen i Kandis for livet
Foto: DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden