Kandis-Johnny tager fusen på Landmand søger kærlighed-deltager

Johnny Hansen

Johnny Hansen

Foto: Martin Høien
For anden gang lykkedes det Lene Beier og Kandis-Johhnny at tage fusen på "Landmand søger kærlighed"-deltageren Nichlas Villadsen.

Ottende sæson af ”Landmand søger kærlighed” ruller for tiden over skærmen, og gennem tiden er der mange, der har forsøgt at finde kærligheden i det elskede program. 

I sæson fire, som blev sendt i 2017, lærte seerne den unge Nichlas Villadsen fra Rødding at kende. Han fandt ikke den store kærlighed i programmet, men til gengæld mødte han sit store idol, Johnny Hansen fra Kandis.

Kæmpe Kandis-fan

Ud af det blå dukkede han dengang op hjemme hos Nichlas, hvor han gav et nummer. Landmanden er kæmpe fan af Kandis-Johnny, og han husker stadig oplevelsen, som var det i går. 

Det fortæller han i det nye afsnit af ”Landmand søger kærlighed – ekstra” på TV 2 Fri. Da han er gæst i sofaen hos Lene Beier, synes hun derfor også, at de lige skal gense det legendariske øjeblik fra programmet i 2017.

Men da Nichlas sætter sig til rette for at se klippet på skærmen, får han sig endnu en overraskelse.

Lene Beier og Nichlas Villadsen
Foto: TV 2

Lene Beier og Nichlas Villadsen

Overrasket igen

I stedet for at det gamle klip bliver spillet i studiet, kan han nemlig høre en guitar spille i baggrunden, og så dukker Kandis-Johnny pludselig op. Præcis som da det skete første gang i 2017, kommer det fuldstændig bag på landmanden.

- Ej, hvad sker der?! siger Nichlas med et smil og ryster på hovedet over, at det igen lykkedes Lene Beier at tage fusen på ham.

Den folkekære musiker mindes sit første møde med Nichlas, da han er på besøg i programmet "Landmand søger kærlighed - ekstra", og så spiller han også et nummer. Sangen hedder ”Jessica”, og den handler om netop ”Landmand søger kærlighed". 

Nichlas Villadsen og Johnny Hansen
Foto: TV 2

Nichlas Villadsen og Johnny Hansen

Har fået en kæreste

For Nichlas’ vedkommende lykkedes det ikke at finde den eneste ene i programmet, men han fik alligevel meget ud af at være med for fire år siden.

- Jeg fik ikke kun noget ud af det, jeg fik rigtig meget ud af at være med på den personlige front, fortæller Nichlas, der har lagt sin tilbageholdenhed på hylden.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I dag har han faktisk også fundet en at dele livet med.

- Jeg har jo fået en kæreste. Vi har været kærester i lidt over et år, fortæller en glad Nichlas i ”Landmand søger kærlighed – ekstra”.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden