28. sep. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Ikke alt blev vist i Landmand søger kærlighed: Derfor valgte Emil Melissa

Melissa og Emil
Melissa og Emil
Foto: TV 2
Det er ikke det hele, der er blevet vist på tv i "Landmand søger kærlighed", og nu fortæller Emil, hvorfor han inviterede Melissa med på romantisk weekend.

”Landmand søger kærlighed” er godt i gang, og i tirsdagens program var det blevet tid til, at Emil Bay Mortensen skulle træffe den afgørende beslutning.

Han skulle invitere enten Melissa eller Bente med på romantisk weekend, og nu forklarer landmanden, hvorfor han valgte, som han gjorde.

Fik følelser for Melissa

- I bund og grund var den vigtigste årsag, at det var Melissa, jeg havde kemi med. Det var hende, jeg havde den bedste ping-pong med, og hende jeg havde det sjovest med. Jeg tror, jeg er den type, der hvis man først får følelser eller et godt øje til én, så lukker man lidt følelsesmæssigt af over for andre, forklarer den 26-årige landmand.

Melissa kommer fra København og var den af kvinderne, der boede længst fra Emil.

- Det var noget, jeg havde i baghovedet, men man skal ikke vælge en pige ud fra, hvem der bor tættest på. Hvis det ikke skulle være Melissa, skulle det ikke have været nogen i programmet, siger Emil og uddyber, at han kun ville vælge en pige, hvis kemien virkelig var der.

- Man er ikke med i det, fordi man absolut skal vælge én. Jeg fik følelser for Melissa, og hvis afstanden havde været et no-go for mig, havde jeg meldt det ud tidligere. Man må tage en chance og se, om man kan finde ud af det.

Den halve sandhed

Allerede efter gruppedaten, fik Emil et godt øje til Melissa, og det fortsatte han med at have, da de flyttede ind på gården, hvor han og Melissa den ene aften blev oppe og snakkede det meste af natten.

- Det var hende, jeg havde følelser for. Jeg fik sommerfugle i maven, når jeg så hende. Jeg synes, det var for tidligt at sige, man var forelsket, men der var potentiale til at blive det, siger Emil.

Emil har bemærket, at der på sociale medier er flere seere, der giver udtryk for, at han burde havde inviteret Bente med på romantisk weekend. Der er også flere, der har skrevet det til ham personligt. Men nu forklarer landmanden, at seerne ikke har fået det fulde billede af, hvordan han havde det med Bente og Melissa.

- Jeg synes, det er den halve sandhed, der bliver vist, fordi der sker så meget bag om kameraet. Der vises kun en brøkdel af det, der er foregået, siger Emil, der selv havde nemmere ved at udtrykke sine følelser, når der ikke var kamera på.

https://imgix.billedbladet.dk/emil_og_pigerne_indflyt_5_1.jpg
Melissa, Emil, Bente og Augusta
Foto: TV 2

Dermed er der også nogle ting, som seerne ikke har fået indblik i.

- Det tog lang tid at komme ned til søen, hvor vi skulle på date, fordi jeg cyklede, og der fik jeg tid med Melissa alene uden mikrofon og kamera. Jeg lagde ikke skjul på, at jeg var glad for hende. Jeg er dårlig til at få udtrykt sådan noget, men jeg tror, hun fangede det.

Emil fik en knude i maven

Selvom Emil var sikker på sit valg, var det alligevel ikke nemt for ham at give Bente den svære besked.

- Det er aldrig sjovt at sige farvel eller vælge en fra. Det er en svær situation. Jeg er glad for, at jeg skulle vælge Melissa til, men jeg vidste også, det ville gøre en anden ked af det. Bente lagde ikke skjul på, hun gerne ville lære mig bedre at kende. Det gav en knude i maven, når jeg vidste, det ikke ville komme til at ske, siger Emil og fortsætter:

- Hvis Melissa havde takket nej til at komme med på romantisk weekend, havde det føltes forkert at invitere Bente med.

Hvordan det går Melissa og Emil på den romantiske weekend kan man følge i ”Landmand søger kærlighed”.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_anders_brohus_tv_2_1-1_1.jpg
Emil og Melissa
Foto: TV 2

Læs mere om: