Landmand søger kærlighed: Det skete der mellem Emil og Melissa

Emil Bay Mortensen

Emil Bay Mortensen

Foto: TV 2
I tirsdagens udgave af "Landmand søger kærlighed" blev Emil oppe det meste af natten for at tale med Melissa. Nu forklarer han hvorfor.

Emil fra ”Landmand søger kærlighed” har indtil nu været meget bevidst om at give kvinderne lige meget opmærksomhed og ikke gøre forskel, af frygt for at nogle af dem følte sig overset.

Men i det nye afsnit af TV 2-programmet ændrede det sig pludselig.

De andre gik i seng

Som man hører i programmet, har Emil siddet oppe det meste af natten og snakket med Melissa, og nu forklarer han, hvordan det gik til.

- Da Bente og Augusta besluttede at gå i seng, var vi andre også på vej i seng, men så kom vi til at snakke om, at Melissa ikke havde set min introvideo, fortæller Emil.

Det var Melissa venner, der skrev brevet til Emil på vegne af hende, og derfor vidste hun ikke på forhånd så meget om landmanden, som de andre gjorde.

Emil ville udnytte tiden

- Jeg havde heller ikke set den, siden den kom ud, og så så vi den og snakkede om det, og så faldt vi i en god snak, og vi stillede begge en masse spørgsmål. Pludselig kunne jeg se, at det var ved at blive lyst, og så gik vi i seng omkring klokken 04.30.

Det var ikke meningen, at de skulle have været oppe så længe, men for Emil var det vigtigt at udnytte tiden med kvinderne optimalt. Også selvom det gik ud over nattesøvnen.

- Jeg skulle udnytte alle timer i døgnet, for man har så lidt tid, og jeg kunne mærke, at det var svært for mig at være i dating-mode, når kameraerne kørte.

Melissa, Emil, Bente og Augusta
Foto: TV 2

Melissa, Emil, Bente og Augusta

Landmanden blev derfor oppe til den lyse morgen, men det skyldtes ikke, at han var mere interesseret i Melissa end i de andre. 

- Jeg havde det ikke sådan, at jeg valgte Melissa til, men at de andre valgte at trække sig. Vi sneg os ikke ud, og det var åbenlyst, at vi blev oppe, lyder det fra Emil.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden