21. sep. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Augusta fra Landmand søger kærlighed: Derfor forlod jeg programmet

Emil og Augusta
Emil og Augusta
Foto: TV 2
Augusta Krarup uddyber nu sin beslutning om at trække sig fra "Landmand søger kærlighed".

Tirsdag aften i ”Landmand søger kærlighed” skulle Emil træffe endnu en afgørende beslutning.

Hans tre bejlere, Augusta, Bente og Melissa var alle flyttet ind hos, og det var blevet tid til at sige farvel til den første af de tre kvinder.

Men inden Emil nåede til at afsløre sit valg, blev han afbrudt af Augusta.

- Jeg tror, jeg bliver nødt til at sige tak for denne her gang. Jeg har hygget mig mega meget, men jeg føler ikke, jeg har mig selv med, forklarede hun i programmet, og nu uddyber 22-årige Augusta Krarup, hvorfor hun valgte at trække sig.

Blev tæt med Melissa og Bente

Undervejs i programmet tilbragte hun og de øvrige kvinder mange timer sammen, og hun blev tæt med både Bente og Melissa. Derfor var det også tydeligt for August, at de havde anderledes følelser for Emil, end hun selv havde.

- Jeg havde det skidehyggeligt med tøserne, men jeg så, hvor meget de gerne ville det. Når jeg sammenlignede med mig selv, var jeg bare ikke det samme sted, fortæller hun til TV 2.

Derfor syntes Augusta også, at det ville være det mest rigtige, hvis hun trak sig, og det var netop, hvad hun gjorde i tirsdagens afsnit af ”Landmand søger kærlighed”.

Dermed er der nu kun to kvinder tilbage hjemme på gården hos Emil, og tiden vil vise, om det bliver Melissa eller Bente, han inviterer med på romantisk weekend.

Læs mere om: