Stort tv-show: Tina Müller og Josefine Høgh smukke i dansk design

Josefine Høgh og Tina Müller er værter ved DRs store sportsshow "Sport 2020".

Josefine Høgh og Tina Müller er værter ved DRs store sportsshow "Sport 2020".

Foto: Lars Møller/DR
Stjerneværtsparret Tina Müller og Josefine Høgh matcher hinanden flot i elegant dansk design ved årets store sportsgalla "Sport 2020".

Midt i en mørk og grå januar præget af coronarestriktioner kan seerne lørdag aften glæde sig til et festfyrværkeri af et show, når DR 1 klokken 21.00 sender årets store sportsgalla "Sport 2020".

TV-showet styres med charme og smil af de to stjerneværter, Josefine Høgh og Tina Müller, der ser fantastiske ud på denne særlige festaften, hvor Danmarks største sportsnavne hyldes. 

Josefine Høgh og Tina Müller under optagelserne til det store sportsshow.
Foto: Lars Møller/DR

Josefine Høgh og Tina Müller under optagelserne til det store sportsshow.

Magisk blå

I aftenens anledning er begge værter klædt i elegant design i magiske blå nuancer af Søren Le Schmidt, der også er kendt for sine flotte kreationer til kronprinsesse Mary.

Tina Müller bærer et par brede bukser med læg i en smuk Yves Klein blå silke crepe georgette med en matchende asymmetrisk top med et enkelt stort dramatisk ærme og en dyb ryg.

Foto: Lars Møller/DR

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Chik i jakkesæt

Mens Josefine Høegh er chik i et jakkesæt i en dip dye duchesse, der bevæger sig fra en helt lys lavendel farve og ender i en kongeblå farve i bunden.

Ligesom Tina Müller er hun også i brede bukser og et tilsvarende bredt revers på jakken samt betrukne knapper.

Foto: Lars Møller/DR

Debuterede sidste år

Værtsparret Josefine Høgh og Tina Müller debuterede sammen ved "Sport 2019" i Boxen i Herning sidste år og det var en kæmpe succes.

Og nu gentager de altså succesen, der dog bliver i nye rammer i forhold til sidst.

Corona-situationen betyder desværre, at ”Sport 2020” måtte flyttes fra Jyske Bank Boxen til DR Byen og optages på forhånd. 

Store priser

Hele 10 priser uddeles i løbet af aftenen, hvor der blandt andet skal findes en vinder af Årets Sportsnavn og et nyt medlem til den prestigefyldte Hall of Fame.

Blandt de mange prominente gæster er kronprins Frederik, der uddeler prisen til Årets Sportsnavn og landstræner Kasper Hjulmand, der afslører årets vinder af B.T. Guld.

Mange sportsnavne

Derudover kan seerne blandt andet møde landsholdet i banecykling, som vandt VM-guld, Søren Kragh Andersen, som vandt 14. etape af Tour de France, Cecilie Uttrup, der blandt andet kom på podiet i cykelklassikeren Flandern Rundt og golfspilleren Emily Kristine Pedersen, der scorede hattrick med tre store sejre i træk. Og så kommer far og søn, Kevin og Jan Magnussen, og fortæller om deres Formel 1-karrierer.

Aftenen byder udover sport også på musik leveret af Christopher. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden