Torsdag, 19. marts 2020 — af Emilie Jepsen

Syng morgensang med Phillip Faber: Vigtigt for fællesskabet

Phillip Faber
Phillip Faber
Foto: Krestine Havemann
Hver morgen kl. 9.05 på DR1 er der fællessang med DR Pigekorets dirigent Phillip Faber. For ham er det vigtigt at skabe et fællesskab med sang.

- Jeg synes virkelig, det er godt budskab, dronningen kom med. Det er ikke dig, det handler om - lige nu skal du overholde de her regler for at passe på andre. Lige nu handler det ikke kun om os selv - det handler om det, vi er en del af.

Det er fællessang et virkelig smukt billede på. Det handler ikke om at synge godt, det handler ikke om, hvem der synger - det handler om, at man står sammen. Det er ikke dig det handler om - det er noget, der er større end dig. Det gør mig enormt glad, at der er så mange, der er med på bølgen, fortæller Phillip Faber til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ensomheden

Han håber at det fællesskab, sangen skaber, kan fjerne noget af den ensomhed, mange sidder med i disse dage.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Vi har fået virkelig positive reaktioner. Det er tydeligt, at det er dejligt for folk, at nogen gør noget. At man aktivt gør noget sammen. Selvom man måske er helt alene, så, oplever man, at man trækker vejret sammen med andre, synger, gør noget lige nu og her - sammen med rigtigt mange andre mennesker. Det er et middel imod ensomhed midt i en ret ensom tid.

Du kan synge med Phillip Faber hver morgen på DR1 fra kl. 9.05.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden