Lørdag, 4. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Tårevædet farvel i Den store juniorbagedyst: Det siger Bertram om sit exit

Mathilde, Bertram, Alfred og Ella fra Den store juniorbagedyst
Mathilde, Bertram, Alfred og Ella fra Den store juniorbagedyst
Foto: DR
Lørdag aften måtte den første deltager i sæson tre af "Den store juniorbagedyst" sige farvel.

I sidste uge var der premiere på tredje sæson af ”Den store juniorbagedyst”, men det var først i afsnit to, at nerverne for alvor kom uden på tøjet.

Efter de to udfordringer skulle dommerne nemlig vurdere, hvem af de otte børn, der skulle forlade teltet på Clausholm Slot som den første i årets sæson.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter at deltagerne først havde bagt et korthus i den hemmelige udfordring og dernæst deres yndlingsspil forklædt som fondantkage, var det afgørelsens time. 

14-årige Bertram J. var især udfordret, da det kom til mesterværksudfordringen, fordi hans mousse ikke havde sat sig, og det var derfor meget svært for ham at overtrække kagen og give den et stramt udtryk. 

Det var derfor også ham, der trak det korteste strå, da dommerne skulle give deres bedømmelse.

- Jeg har fået sådan nogle gode venner. De har været så støttende og opbakkende. Jeg føler, vi har fået sådan et tæt venskab, fortalte Bertram J. til sidst i programmet, hvor han flere gange måtte tørre tårerne bort.

Der er nu syv børn tilbage i årets sæson af ”Den store juniorbagedyst”, og i næste uge kæmper de videre om de fire finalepladser.

Bertram J
Foto: DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden