20. okt. 2022
Af Luise Marie Bekker

Tanja fra Gift ved første blik: Benny og jeg var aldrig blevet til noget

Tanja fra "Gift ved første blik"
Tanja fra "Gift ved første blik"
Foto: Hanne Juul
Tanja mener, hun og Benny er for forskellige.

For Tanja var det ydmygende at slutte eksperimentet med at blive smidt ud af Bennys hjem.

Hun er glad for, at de alligevel endte med at tage til parterapi sammen

– Jeg glæder mig stadig over, at vi i det mindste fik lavet en hæderlig afrunding på noget, der ikke var særlig kønt, siger hun til BILLED-BLADET.

Hun håber, Benny har det godt.

– Men jeg undrer mig stadig over, at Benny og eksperterne syntes, han var klar til at være med i et eksperiment som dette, for det er bestemt ikke den opfattelse, jeg står tilbage med.

Hun tror ikke, de nogensinde kunne have været noget for hinanden.

– Jeg tror desværre, om så vi havde haft resten af livet, så var vi aldrig forblevet mand og kone – dertil var vores måder at tilgå og anskue alting på alt for forskellige. Det er ok med forskellighed, og den kan i sig selv være en styrke, men i vores tilfælde ville den bare æde os begge op. Men jeg håber og ønsker for Benny, at han finder, hvad han søger, og at det bliver i et match, han kommer til hvile i.

Fortryder intet

Hun fortryder dog ikke sin medvirken:

– Fortryde er noget, man gør, når man har købt en kanelsnegl med brun glasur i stedet for hvid. Men jo, jeg vil være ærlig og sige, at hvis man i udvælgelsesprocessen var kommet til mig og havde sagt: “Tanja nu skal du høre her – det her er det nærmeste, vi kan komme et match” – og jeg blev bekendt med, hvad matchet bestod af – så havde jeg sagt: ”Jamen så er der jo ikke noget match, og jeg trækker bare min ansøgning tilbage, – så vigtigt er det ikke for mig at være med.”

Tanja har efterfølgende ikke fundet den store kærlighed.

– Der har været nogle henvendelser og ikke mindst søde tilkendegivelser, efter at jeg har deltaget i programmet, og dem er jeg naturligvis meget taknemmelig for. Men jeg tager lige en slapper, hvad angår dating. Jeg nyder at have fået min normale tilværelse tilbage, men på sigt håber jeg da stadig, at “ham den søde” er derude.

Læs mere om: