18. dec. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Thea spiller Rumle i Julehjertets Hemmelighed: Denne elskede julekalenderkarakter minder hun selv om

Thea Sofie Lundbak spiller Rumle i "Julehjertets Hemmelighed".
Thea Sofie Lundbak spiller Rumle i "Julehjertets Hemmelighed".
Foto: Hanne Juul og DR
Thea Sofie Lundbak kan hver dag opleves i rollen som Rumle i "Julehjertets Hemmelighed". Privat minder hun om en helt anden julekalenderkarakter.

Det bliver mere og mere spændende i årets julekalendere, og i ”Julehjertets Hemmelighed” er nissen Rumle nu blevet bortført af den onde skærsliber.

Vild med jul

Det har ellers emmet af julehygge, når Karen Høst er kommet på besøg hos Rumle på høloftet, hvor der er blevet bagt småkager til den helt store guldmedalje.

Det er 15-årige Thea Sofie Lundbak, der spiller Rumle i julekalenderen, og hun er meget forskellig fra sin karakter, der er en 315 år gammel, mandlig nisse.

Ligesom Rumle er Thea dog virkelig begejstret for julen.

- Jeg er meget glad for jul. Jeg er vokset op i et hjem, hvor vi går meget op i jul. Jeg er virkelig som Gertrud Sand, afslører den unge julekalenderstjerne om den populære figur fra ”The Julekalender”, der bruger hele december på at pynte op til den store aften.

Thea Sofie Lundbak fortæller desuden, at hendes favoritjulekalender er netop ”The Julekalender”, og så er hun også meget glad for ”Tidsrejsen”.

Oluf og Gertrud Sand fra "The Julekalender". 
Oluf og Gertrud Sand fra "The Julekalender".
Foto: TV 2

Læs mere om: