Thomas Bo Larsen: Derfor er jeg ikke med i Bedrag

Thomas Bo Larsen.

Thomas Bo Larsen.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Thomas Bo Larsen medvirkede i de to første sæsoner af DR-serien ”Bedrag”, og der er en god grund til, at han ikke er med i tredje sæson.

55-årige Thomas Bo Larsen spillede rollen som politimanden Mads, der var makker til Alf, i de første to sæsoner af DR-serien ”Bedrag”.

Fans af søndagsdramaet har måske undret sig over, hvorfor skuespilleren ikke er med i tredje sæson, men det er der en god grund til.

- Det er fordi, jeg har lavet en stor TV-serie i Stockholm, der hedder ”Advokaten”. Den blev optaget på samme tid som ”Bedrag III”, fortalte Thomas Bo Larsen til BILLED-BLADET, da han var til gallapremiere på filmen ”Kursk”.

 

Fra skærmen til scenen

I øjeblikket er Thomas Bo Larsen i gang med prøverne på Tivoli-forestillingen ”Terkel The Motherfårking Musical”, der har premiere i februar, og til sommer skal han til Stockholm for at optage flere afsnit af Viaplay-serien ”Advokaten”.

- Jeg skal over og lave en ny sæson af serien. Jeg blev ellers skudt til sidst, men de har livet mig op igen!, lyder det med et grin fra skuespilleren, som ikke har haft tid til at se ”Bedrag III”.

– Nej, for jeg har haft travlt med prøver. Men jeg kan også bedst lide at tage alle afsnit i streg, og jeg glæder mig til at se den, for det er jo med nogle af de gamle, jeg spillede med. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden