Mandag, 8. august 2016 - af Lisbeth Grube

TILLYKKE: Sisse Fisker fylder 40 år

Sisse Fisker
Foto: Niels Åge Skovbo
TV-værten Sisse Fisker fylder rundt og er blevet fejret med kys fra manden og champagnebrunch på årets Smukfest.

Den populære TV-vært Sisse Fisker har allerede fået et brag af fødselsdagsfejring, når hun fejrer sin 40 års fødselsdag mandag den 8. august.

Sisse har nemlig været på årets Smukfest i Skanderborg med manden Sune Mogensen, som hun i sin tid blev forelsket i under netop bøgetræerne på den smukke festival.

LÆS MERE: Sisse Fisker brød sammen under foredrag

Sisse Fisker mødte sin mand på Smukfest

- Det var dér, vi mødte hinanden for ti år siden, fortæller Sisse Fisker til BILLED-BLADET, som har fået lov til at vise disse dejlige fotos, hun har postet på Instagram.

Foto: Privat

Sisse Fisker overrasket af veninderne

Som det ses, blev Sisse også fejret med bobler i det grønne.

- Lørdag overraskede veninderne mig med champagnebrunch på Smukfest kl. 12, hvor jeg troede, jeg skulle hjem. Så vi snuppede lige endnu en dag i Skanderborg og kom hjem sent, fortæller en overvældet Fisker.

Foto: Privat

Dermed er det dog ikke slut med flag og fejring af Sisse, der netop har været vært på liveprogrammet ”Mit sommerliv” og snart står i spidsen for en ny sæson af ”Et glimt af Danmark” på DR.

- Jeg er kommet til at improvisere en havefest, lyder det fra dagens glade fødselar, der blev gift med Sune Mogensen for tre år siden og sammen med ham har sønnerne Samuel, 6, og Isak, 4.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden