Onsdag, 17. maj 2017 - af Majken Munk

TILLYKKE: Steffen Kretz fylder 55 år

Steffen Kretz
Steffen Kretz
Foto: Ulla Aue
Den erfarne DR-mand Steffen Kretz fylder år, og kan se frem til nye udfordringer og oplevelser, når han til sommer flytter til USA.

I knap 25 år har Steffen Kretz arbejdet i DR, da han startede var det som reporter på TV-Avisen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har senere hen udviklet sig til både at inkludere værtsjob i TV-Avisen og som korrespondent fra alverdens brændpunkter. Og netop korrespondent-jobbet vender han nu tilbage til, da han fra sommer skal være DR’s udsendte i USA. 

Men han er ikke alene, for med sig har han sin journalist-kollega og kone, Lillian Gjerulff Kretz, og deres to børn Alexander, 8, og Hanna, 2. Til juli bosætter familien sig i Washington, som bliver deres base i USA-eventyret. 

Familielivet

Siden 2008 har Steffen og Lillian Gjerulff Kretz været gift. De blev gift på tropeøen Mauritius i det indiske ocean, hvor parret holdte en privat fest for deres bryllupsgæster. 

I marts 2010 blev familien øget med et ekstra medlem, da Lillian Gjerulff Kretz fødte sønnen Alexander, og knap fire år efter kom datteren Hanna til verden. Desuden har Steffen Kretz to voksne børn, Laura og Adam, fra et tidligere ægteskab. 

Lillian Gjerulf Kretz, Steffen Kretz
Lillian Gjerulf Kretz og Steffen Kretz
Foto: Jesper Sunesen

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden