3. feb. 2017
Af Lisbeth Grube

TILLYKKE: Stéphanie Surrugue fylder 40 og fejres i Paris

Stéphanie Surrugue.
Stéphanie Surrugue.
Foto: Lars H. Laursen
DR-korrespondenten er netop rykket til Paris, hvor hun og søster gør klar til fødselsdagsweekend.

Stéphanie Surrugue fejrer 40-års fødselsdag fredag i det franske. DR's dygtige korrespondent, som nu skifter Washington ud med Paris, er netop ankommet til den europæiske hovedstad med tre kæmpe kufferter.

- På grund af henholdsvis amerikansk præsidentindsættelse, mit eget transatlantiske flytterod og et fransk præsidentvalg på vej har jeg simpelthen valgt at udskyde den store fødselsdagsfejring til sommer, hvor jeg holder en stor fest i København, fortæller Stéphanie til BILLED-BLADET.

Surrugue har glædet sig

- Men selvfølgelig skal dagen fejres - for jeg har faktisk glædet mig til at fylde 40. Jeg synes, at livet bliver både bedre og sjovere for hvert år, mener Surrugue, der i går fik selskab af sin storesøster, Isabelle, som har fødselsdag lørdag.

- Så tilbringer vi en dejlig luksusweekend sammen, hvor vi blandt andet skal forkæles fra top til tå på Chanels spa, der ligger på hotel Ritz på Place Vendôme.

LÆS OGSÅ: Stephanie Surrugue i super form: To størrelser mindre

- Vi skal også have en overdådig skaldyrsmiddag på en af vores yndlingsrestauranter ved Bastillepladsen - og mon ikke der også bliver tid til lidt fødselsdagsshopping? Jo, dét gør der, garanterer dagens fødselar.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med den runde fødselsdag!

Læs mere om: