TILLYKKE: Thomas Bo Larsen fylder 53 år

Thomas Bo Larsen.

Thomas Bo Larsen.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

”Bedrag”-stjernen Thomas Bo Larsen kan fejre fødselsdag og er netop gået i gang med en ny TV-serie.

Søndag, 27. november 2016 - af Karina Didriksen

Thomas Bo Larsen kan fejre sin 53-års fødselsdag samme aften, som sidste afsnit af ”Bedrag II” ruller over skærmen.

Skuespilleren blev født den 27. november 1963 og voksede op i Bagsværd. Efter en uddannelse som glarmester ændrede Thomas Bo Larsen kurs, og i 1987 søgte han ind på Odense Teaterskole.  

Siden da har han medvirket i talrige teaterforestillinger, film og TV-serier, og han er især kendt fra filmene ”De skrigende halse”, 1993, ”Festen”, 1998” og ”Jagten” fra 2012.

Senest har Thomas Bo Larsen haft succes med rollen som politimanden Mads Justesen i DR1-serien ”Bedrag”, og i november er han gået i gang med endnu en TV-serie.

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Thomas Bo Larsens nye hovedrolle

Thomas Bo Larsen skal spille en dansk filminstruktør i den svenske Viaplay-serie ”Veni Vidi Vici”, der oversat fra latin betyder ”Jeg kom, jeg så, jeg sejrede” og får premiere i 2017.

– Det er en komedieserie, hvor jeg spiller hovedrollen, og den skal optages i Stockholm, Malmø og København, fortalte Thomas Bo Larsen til BILLED-BLADET i forbindelse med ”Bedrag”.

LÆS MERE: Thomas Bo Larsen i byen med sin kæreste Eva

I BILLED-BLADET nr. 47 kan du læse et interview med Thomas Bo Larsen, hvor han blandt andet fortæller om sit arbejde, sin kæreste og sin passion for at rejse. 

- DR