TILLYKKE: Thomas Bo Larsen fylder 53 år

Thomas Bo Larsen.

Thomas Bo Larsen.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
”Bedrag”-stjernen Thomas Bo Larsen kan fejre fødselsdag og er netop gået i gang med en ny TV-serie.

Thomas Bo Larsen kan fejre sin 53-års fødselsdag samme aften, som sidste afsnit af ”Bedrag II” ruller over skærmen.

Skuespilleren blev født den 27. november 1963 og voksede op i Bagsværd. Efter en uddannelse som glarmester ændrede Thomas Bo Larsen kurs, og i 1987 søgte han ind på Odense Teaterskole.  

Siden da har han medvirket i talrige teaterforestillinger, film og TV-serier, og han er især kendt fra filmene ”De skrigende halse”, 1993, ”Festen”, 1998” og ”Jagten” fra 2012.

Senest har Thomas Bo Larsen haft succes med rollen som politimanden Mads Justesen i DR1-serien ”Bedrag”, og i november er han gået i gang med endnu en TV-serie.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Thomas Bo Larsens nye hovedrolle

Thomas Bo Larsen skal spille en dansk filminstruktør i den svenske Viaplay-serie ”Veni Vidi Vici”, der oversat fra latin betyder ”Jeg kom, jeg så, jeg sejrede” og får premiere i 2017.

– Det er en komedieserie, hvor jeg spiller hovedrollen, og den skal optages i Stockholm, Malmø og København, fortalte Thomas Bo Larsen til BILLED-BLADET i forbindelse med ”Bedrag”.

LÆS MERE: Thomas Bo Larsen i byen med sin kæreste Eva

I BILLED-BLADET nr. 47 kan du læse et interview med Thomas Bo Larsen, hvor han blandt andet fortæller om sit arbejde, sin kæreste og sin passion for at rejse. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden