Timm Vladimir fylder 50: Får helt særlig gave

Foto: DR
"Den store bagedyst"-vært Timm Vladimir runder i dag et skarpt hjørne, og i den anledning har han fået lige præcis den gave, han ønsker sig.

Timm Vladimir fylder i dag 50 år, og ved den lejlighed har TV-værten fra "Den store bagedyst" fået en helt særlig gave. Og der er hverken tale om en smart sportsbil, en rejse eller en ny telefon. 

- Jeg runder det skarpe hjørne i morgen. 50 år. Og hvad giver man så manden, der har alt?, spurgte Timm Vladimir i går på sin Instagram-profil.

 

Timm Vladimir hjælper børn i Sydsudan

- Et fly selvfølgelig! Fyldt med mad til børn i Sydsudan. Lige nu er 1,3 mio. børn i akut fare for at sulte. I landets sumpområder er familierne afskåret fra al hjælp. De overlever lige nu ved at spise blade fra træerne. Det magter jeg ikke. De næste par uger flyver Røde Kors mad ud til dem i nødhjælpsfly og kaster ned fra luften. Det er den eneste mad, de får!! For 70 kr. kan du fylde mad i flyet til en person i en måned!, forklarer han blandt andet i opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Her fortæller han endvidere, at det er lige præcis den gave, han ønskede sig på sin runde dag, og han håber, at folk vil hjælpe med at donere penge til det gode formål.

Timm Vladimir fejrer vennerne

Udover at hjælpe børnene i Sydsudan har den generøse ”Bagedyst”-vært også andre planer i ærmet for sin runde fødselsdag. Og heller ikke i denne sammenhæng handler de om fødselaren selv. 

- Jeg skal invitere en masse gode venner og smide noget god mad i hovedet på dem og danse og drikke os kloge hele natten, tænker jeg. Det skal være en fest til mine venner, forklarede Timm Vladimir om sin fejring, da han for nylig var til biografpremiere.

- Jeg er i et job, hvor jeg får meget opmærksomhed, så jeg føler, jeg skal holde en fest til alle dem, der har været med til at gøre mig, til den jeg er.

Foto: Birger Storm

Timm Vladimir med sin forfatter-hustru Katrine Engberg. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden