Fredag, 6. oktober 2017 - af John Lautrup

Timm Vladimir: Jeg er megastolt af Katrine

Timm Vladimir
Timm Vladimir og Katrine Engberg
Foto: Jeppe Michael Jensen
Timm Vladimir har fået konkurrence på kendisfronten af sin kone, Katrine Engberg. Hun er brudt stort igennem som krimiforfatter.

Timm Vladimir, 49 år, er glad for, at han ikke længere alene trækker kendis-læsset i hjemme i familien sammen med Katrine Engberg, 42 år, og deres søn, Cassius, på otte år. "Den store bagedyst"-dommers kone har fået bragende succes som krimiforfatter efter sin debut sidste år med "Krokodillevogteren", som hun i år har fulgt op med den lige så anmelderroste "Blodmåne". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Bakker hinanden op

- Jeg er megastolt af Katrine og er 100 procent med på, at hun skal have tid og rum til at starte sin nye karriere op, siger Timm Vladimir, som godt kendte til sin kones skrivelyst og på et tidspunkt sagde til hende: "Nu skriver du den bog, og så skal jeg nok klare huslejen imens". 

Omvendt støttede Katrine Engberg sin mand, da han besluttede at neddrosle skuespilleriet for at kaste sig ud i sit madeventyr med "Timm Vladimirs køkken". 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Lige siden Timm var med i det første "Masterchef"-program, kunne jeg jo mærke på ham, at det var hjerteblod. Det var bare den vej, han skulle. Vi anede jo ikke, hvad det kunne blive til, og om det overhovedet kunne bære. Men jeg bakkede ham selvfølgelig op. For jeg kunne mærke, at det gjorde ham glad, siger Katrine Engberg. 

Læs stort dobbeltinterview med parret i BILLED BLADET, som kan købes fra torsdag den 5. oktober. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden