31. jan. 2018
Af af Laura Dalgaard

Tina Müller klar til at åbne nyt studie i Aarhus

Tina Müller
Tina Müller
Foto: Niels Åge Skovbo/BILLED-BLADET
Vejr- og sportsværter var i dag samlet i Dokk1 i Aarhus, hvor DR’s nye vejr- og sportsstudie blev indviet.

Det er efterhånden halvandet år siden, at DR-medarbejdere fra Vejret og Sporten fik at vide, at deres arbejdsplads rykker til Dokk1 i Aarhus. Og tirsdag var det endelig tid til, at det nye studie skulle indvies.

- Jeg har faktisk været så heldig, at jeg i dag har lavet dummies, fordi jeg skal åbne studiet her torsdag den 1., fortalte Tina Müller til BILLED-BLADET, da den røde snor var blevet klippet over.

Flere muligheder i det nye studie

- Lige umiddelbart er det et rigtig godt indtryk. Bare det at vi får rykket os ud af TVA-studiet og bliver os selv. Vi får et større studie, der kan noget mere, forklarede den garvede vært, som glæder sig til at komme i gang i de nye rammer, hvorfra både vejr- og sportsudsendelser fremover vil blive sendt fra.

Tina Müller takkede nej til at flytte med til Aarhus

Flere DR-medarbejdere er derfor for nylig rykket til Aarhus, men Tina Müller, som siden efteråret også har været vært på ”Madmagasinet”, har boet i den jyske hovedstad siden september.

Valget om at flytte til Aarhus var dog ikke nemt for TV-værten, som har hele sit netværk i København.

- Til at starte med sagde jeg faktisk nej. Så fik jeg tilbudt ”Madmagasinet” og deres redaktion hører også til i Aarhus, fortæller Tina Müller, som derfor alligevel tog springet. Et valg, som hun er glad for. Og hun glæder sig over, at kollegerne fra Sporten nu også er kommet til Aarhus.

Gamle og nye ansigter

En række af de ”gamle” DR-værter er rykket med til Aarhus, men der er også blevet plads til nye ansigter. Josefine Høgh og Kresten Mosbæk skal fremover være med til at fortælle om det vigtigste fra sportens verden, mens DR Vejret har fået Louise Gade Sig med på holdet.

Læs mere om: