Lørdag, 8. august 2015 - af af Lisbeth Grube og Juliane Olsen

Tine Gøtzsche: Dybest set er jeg klar til en kæreste

Tine Gøtzsche
DR-værten Tine Gøtzsche føler sig klar til at få en kæreste, men hun har ikke tænkt sig at starte den store jagt for at få fat på ham.
Foto: Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET
DR-værten Tine Gøtzsche har ikke en mand i sit liv, men hun nyder til gengæld sin søn, Jakob, i fulde drag.

Den 48-årige DR-vært Tine Gøtzsche adopterede for 13 år siden sønnen Jakob som enlig adoptant, og som alenemor sætter hun i dag pris på sit netværk.

Mor og moster støtter Tine Gøtzsche i at få hverdagen til at hænge sammen, men hun stadig alene med beslutningerne, og derfor kunne en mand også være velkommen.

- En kæreste? Ham har jeg ikke. Det kan sagtens være et savn i hverdagen, men ikke så stort, at jeg gør noget ved det. Dybest set er jeg klar til en kæreste, men jeg er ikke specielt udfarende, og det ringer jo ikke på døren, siger Tine Gøtzsche til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Tine Gøtzsche: Sådan er det at være eneadoptant 

Tine Gøtzsche holder lang ferie med søn

DR-værten forklarer også, at den manglende kærlighed ikke fylder så meget i hendes liv, og at hun til gengæld nyder udfordringerne ved at være mor til sin søn.

Hun og Jakob får en lang sommerferie sammen, fordi Tine Gøtzsche tager nogle ugers sabbat oveni ferien og først vender tilbage på skærmen til september. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden