Tine Gøtzsche er vild med sin Seamus

Tine Gøtzsche med hunden Seamus

Tine Gøtzsche med hunden Seamus

Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
For tv-værten Tine Gøtzsche har mødet med Seamus betydet en større omgangskreds og mere motion. I BILLED-BLADET fortæller hun om rollen som hunde-mor.

Hunden Seamus har gennem de sidste to år været et kærligt og elsket medlem hos den lille familie i Valby, der består af Tine og sønnen Jakob.

- Vi er en lille familie med kun to mennesker, og vi blev enige om, at det var tid til en familieforøgelse, fortæller Tine blandt andet. Hun afslører også, at hun aldrig har været den helt store dyreven, og derfor blev der kigget langt efter den perfekte race, inden hun og sønnen, Jakob, besluttede sig for en labradoodle.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Tine Gøtzsche har fået ny omgangskreds

Det nye medlem af familien har også udmøntet sig i, at Tine kommer på gaden og under lufteturene bliver der skabt nye bekendtskaber i kvarteret.

- Jeg har virkelig fået udviddet min omgangskreds, og man kommer meget tæt på sine hundevenner, for vi ses jo nogle gange flere gange om dagen, siger Tine.

BILLED-BLADET nr. 36 kan du læse mere om TV-Avisens Tine Gøtzsches helt særlige forhold til hunden, Seamus og se flere søde billeder af det skattede familiemedlem.

Tine Gøtzsche og hunden Seamus
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET

Tine Gøtzsche og hunden Seamus

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden