31. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Tine Gøtzsche og Kåre Quist holdt nytårsfest på Amalienborg slotsplads

Kåre Quist, Tine Gøtzsche
Kåre Quist, Tine Gøtzsche
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Amalienborg slotsplads har hele dagen og aftenen dannet rammen om en sand folkefest. Også et par af DR’s største værtsprofiler har hygget sig ved Amalienborg

Et af årets absolutte højdepunkter for TV-værterne Tine Gøtzsche og Kåre Quist er nytårsaften på Amalienborg slotsplads, hvor de fra deres telt transmitterer direkte TV til alle festglade seere. Kåre og Tine får naturligvis også selv mulighed for at feste lidt i deres telt, der i dagens anledning er sat op på slotspladsen.

Godt nytår fra Quist og Gøtzsche

- Godt nytår, sagde værterne, da BILLED-BLADET kom forbi deres telt for at få tage et billede. Herefter var der arbejde på programmet for Tine og Kåre, som holdt varmen i deres Amalienborg-studie, hvor Aller Medias udgiverdirektør Annette Kokholm og Berlingske Tidendes Thomas Larsen kom forbi for at kommentere på dronningens nytårstale. Også mange lokale var mødt op på Amalienborg slotsplads for at høre talen og se dronning Margrethe på storskærme opsat et par steder.

Stemningen var god hos Kåre og Tine

Dronning Margrethe gjorde et godt og stærkt sympatisk indtryk i den direkte transmitterede tale, hvilket kun gjorde stemningen i studiet hos Kåre Quist og Tine Gøtzsche endnu bedre på en i forvejen skøn aften.

Læs mere om: