3. dec. 2022
Af Stine Ramlyng

TV Avisen-vært Erkan Özden vender tilbage til skærmen efter lang pause

Erkan Özden
Erkan Özden
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Efter godt to måneders barsel med sin lille ny datter, vender TV Avisens mangeårige vært Erkan Özden tilbage til skærmen.

TV Avisens faste 18.30-vært Erkan Özden er lørdag klar til at sætte sig i værtsstolen hos DR efter godt to måneders barsel med sin yngste datter.

- Det har været rigtig dejligt at være på barsel med min lille efternøler. Jeg havde på forhånd sat mig for ikke at have alle mulige store planer. Min eneste mission var faktisk, at jeg for en gangs skyld bare skulle være helt til stede. Og det synes jeg faktisk har virket.

- Vi har haft en hel masse uvurderlig tid sammen, og jeg føler vi er blevet meget tættere. Det er en tid jeg kommer til at se tilbage på med stor glæde. Jeg sidder faktisk og smiler lige nu, siger Erkan Özden til BILLED-BLADET, der sammen med hustruen Züleyha også har to større børn, en dreng og en pige på henholdsvis 13 og 10 år.

Men nu venter arbejdslivet på DR igen, og Erkan Özden er klar.

- Jeg ser frem til at møde mine gode kolleger igen. Og der venter på mange måder en ny og forandret hverdag. Vi sender jo meget mere, fra tidlig morgen til sen aften. Og derfor er der flere slags nye vagter, med en stor satsning på DRTV. Så det bliver en spændende tid vi går i møde, siger han.

Det er ikke første gang, at den 44-årige vært har holdt en længere pause fra skærmen.

I 2021 holdt han tre måneders "resterende fædreorlov", som han havde udsat i næsten ni år efter sin tid som korrespondent i USA.

Læs mere om: