Fredag, 30. september 2022 - af Stine Ramlyng

Vært på TV Avisen Erkan Özden stopper: Det skal han nu

Erkan Özden

Erkan Özden

Foto: Kaspar Wenstrup
Erkan Özden har fredag sidste arbejdsdag på jobbet som nyhedsvært på TV Avisen. I hvert fald i de knap to måneder, hvor han bytter værtsjobbet ud med et helt andet.

Blot 14 dages barsel blev det til for et år siden, da Erkan Özden og hustruen Züleyha blev forældre for tredje gang.

Men nu stopper den garvede tv-vært på TV Avisen for - i en periode - at hellige sig "jobbet" som fuldtidsfar. 

På barsel i 7 uger

- Jeg skal på barsel fra den 1. oktober og 7 uger frem. Og det betyder en helt anden fast daglig rutine. Jeg kommer til at være babyfar på fuld tid, og det har jeg glædet mig rigtig meget til, siger Erkan Özden til BILLED-BLADET. 

Erkan Özden fik ønsket efternøler

Han og hustruen har i forvejen to børn på henholdsvis 13 og 10 år, og deres lille pige var en ønsket efternøler. 

- Det har været en kæmpe oplevelse at få et barn mere. Det har fuldstændig ændret dynamikken i familien, men på en meget naturlig måde. Det er noget sjovt noget. Man går og venter, og pludselig melder barnet sin ankomst. Og så er det som om, det aldrig har været anderledes, fortæller den 44-årige nyhedsvært. 

Züleyha og Erkan Özden

Foto: Hanne Juul

Vi er blevet tættere som familie

Og den lille pige er gået direkte i hjertet på både søskende og forældre:

- Alt det her med søskendejalousi mærker vi egentlig ikke så meget til. Og det handler jo nok om at de to store er så meget større end den lille. De har været helt fantastiske til at hjælpe og underholde den lille. Det har bragt os endnu tættere sammen, fordi vi allesammen er forenede omkring det her lille nye menneske, fortæller Erkan Özden.   

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sådan vil jeg bruge tiden

Erkan Özden er bevidst om, at hverdagen bliver helt anderledes nu hvor han skifter Ritzau-telegrammer og tv-kameraer ud med bleskift og nærvær.

- Kalenderen er ryddet, og jeg har indstillet mig på en hverdag på en 1-årigs præmisser. Vi skal simpelthen følges ad - en dag ad gangen. Det er et kæmpe privilegium at få lov til.

- Nogle gange bliver det nok lidt ligesom dengang i kamptropperne på Bornholm. Man må sove, når der er mulighed for det. Og heldigvis kan et lille smil jo redde hele dagen, selv efter en hård nat. Det smil fik man trods alt ikke i kamptropperne, når man blev sparket ud af soveposen midt i en skov en kold novembernat, siger tv-værten og griner.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden