Mandag, 26. december 2022 - af Stine Ramlyng

TV Avisens Erkan Özden: Det skal jeg i det nye år

Erkan Özden.
Erkan Özden.
Foto: Lars E. Andreasen/DR
Efter et godt to måneder på barsel med sin og hustruens lille efternøler er TV Avisens vært Erkan Özden tilbage på DR. I 2023 ser han frem til flere spændende projekter.

- Den første kravletur, de første ord, de første skridt. Alt det har jeg fået lov til at opleve på helt tæt hold. Det er den slags, der aldrig kommer tilbage, og som man skal huske at nyde lige nu og her. Og det synes jeg faktisk jeg har været bedre til denne gang, måske fordi jeg er blevet noget ældre, siger Erkan Özden om tiden på barsel med sin lille pige.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ser frem til forandret hverdag

Udover at nyde at være blevet far for tredje gang ser Erkan Özden frem til en på mange måder forandret hverdag. I hvert fald arbejdsmæssigt. 

For efter to måneder på barsel vendte han i begyndelsen af december tilbage til DR, der bød på flere nye tiltag.

- Vi sender jo meget mere, fra tidlig morgen til sen aften. Og derfor er der flere slags nye vagter, med en stor satsning på DRTV. Så det bliver en spændende tid vi går i møde, siger Erkan Özden. 

En masse spændende projekter i vente

Ud over jobbet som vært på TV Avisen venter i det nye år en hel masse projekter.

- Jeg kommer til at vikariere på programmet "Krigens Døgn" i januar og februar. Med min baggrund som tidligere korrespondent og rejsende i katastrofe- og konfliktzoner er det et område, der altid har interesseret mig, siger den 44-årige vært og fortsætter:

- Og så kommer der i foråret en ny omgang af "I Sandhedens Tjeneste", vores store nyhedsshow for unge, med fokus på journalistik, etik og digital dannelse. I virkeligheden kernen af public service. Det er 8. år, jeg er vært, så det er lidt af et hjertebarn for mig. 

Privat er han gift med Züleyha, som han har tre børn sammen med.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden