11. mar. 2018
Af af Lisbeth Grube og Casper Nielsen

TV Avisens Klaus Bundgård Povlsen fejrer utraditionelt sølvbryllup

Dorte Fals og Klaus Bundgård Povlsen.
Dorte Fals og Klaus Bundgård Povlsen.
Foto: Birger Storm
DR-parret Klaus Bundgård Povlsen og Dorte Fals glæder sig til at fejre 25 års kærlighed.

For TV Avisens Klaus Bundgård Povlsen, 59, og DR-kollegaen Dorte Fals, 57, venter en helt særlig fest - for om få uger kan de fejre sølvbryllup sammen. Men det bliver ikke et suppe-steg-is-sølvbryllup.

– Vi kan fejre sølvbryllup sidst i marts. Men vi er ikke så vilde med den traditionelle fejring med æresport, fortalte Dorte Fals, da parret var til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på Hotel d’Angleterre.

Derfor har parret også planer om at fejre den flotte dag på en mere utraditionel måde - måske med nogle af deres bedste venner, som faktisk også blev gift for 25 år siden, fortæller parret, som meget hellere vil danse end sidde til højbords.

- Vi har ikke detaljeplanlagt noget, men overvejer måske en dansefest, muligvis med et vennepar, som vi også kendte, før vi blev gift for 25 år siden, fortalte Dorte Fals.

Kærlighed med overraskelser

Efter 25 års ægteskab, og to voksne døtre rigere, er kærligheden stadig intakt.

- Vi har vist os at være ekstremt langtidsholdbare, nok især fordi vi har mange forskelligheder. Der skal være friktion og overraskelser, mener parret, mens Klaus med et smil tilføjer:

- Vi har været heldige - især jeg!

Husk, at BILLED-BLADET i denne uge har et stort festtillæg med alle billederne fra TV-GULD-festen: De glade vindere, de smukke kjoler, kærligheden, dansegulvet og alle de andre dejlige øjeblikke.

Læs mere om: