TV-lægen fra Øen: Virker han bekendt?

Foto: DR og Dan Mariegaard/Aller
Ansigtstrækkene, måden at tale på, efternavnet og det faktum, at han er uddannet læge. Synes du også, at værten på DR's overlevelsesprogram "Øen", minder om nogen, du har set før?

14 almindelige danskere, mænd og kvinder i forskellige aldre og forskellige livssituationer, skal i fællesskab overleve en måned på en øde ø i DR's overlevelseseksperiment "Øen".

Til at guide seerne igennem de kriser og oplevelser, deltagerne bliver udsat for på øen, er programvært Christian, der indleder programmet på følgende måde:

"Mit navn er Christian Bøving. Jeg er læge og orlogskaptajn i den danske flåde. Jeg har været på grænsen mellem liv og død og én ting har jeg lært. det er først når vi presses til det yderste, at vi mennesker finder ud af, hvem vi er."

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Christian Bøving bror til kendt tv-læge

Og føler du også, at værten virker bekendt, så er det måske, fordi du så ofte før har set hans efterhånden ret kendte søster, Charlotte Bøving, i adskillige tv-programmer som "Lægen flytter ind" og "Din pyskopat". 

"Øen" bliver sendt på DR1 hver torsdag aften kl. 20.00, men kan streames på dr.dk allerede fra klokken seks om morgenen.

Programmet er i otte afsnit og havde premiere 17. oktober. 

Søskendeparret Charlotte og Christian Bøving
Foto: Dan Mariegaard

Søskendeparret Charlotte og Christian Bøving

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden