Mandag, 20. juli 2020 — af Helle Skram de Fries

Tv-serien "Fede forhold": Derfor lyver Rikke overfor sin partner

Foto: Morten Sønniksen
Rikke trøstespiser chokolade, men bliver afsløret af partneren Michael.
I fjerde afsnit af sæson 2 i DR-serien ”Fede Forhold” kæmper de tre par videre for at tabe kilo og få styr på deres parforhold.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Parret fra Hornsyld, Rikke og Michael, følger kosteksperten Michelle Kristensen madplan, men Rikke fortsætter i smug sin store last med at spise chokolade.

Glemmer billeder af chokoladen

Parrene skal sende fotos af alt, hvad de spiser til kosteksperten. Rikke ”glemmer” dog at foto-dokumenterer sit chokoladeforbrug.

Chokoladepapir i bilen

Da Michael en dag låner Rikkes bil, opdager han til sin store overraskelse, at der er krøllet chokoladepapir over det hele. Konfronteret med det må Rikke gå til bekendelse. Både overfor Mikael og kosteksperten.

Vred og flov

Rikke er både vred og flov, og terapeuten, Frej Prahl, hjælper hende af med de dårlige følelser i en øvelse med Michael.
Foto: Morten Sønniksen
Michael selv bliver ekstra motiveret til yderligere vægttab ved mindet om sin far, der døde kun 56 år gammel på grund af overvægt. Da han ser billeder af faren, kommer tårerne, og han lover Tina og sig selv, at han ikke vil lide samme skæbne.

Gang i det intime

Parret fra Ebeltoft, Tina og Thomas, har fået gang i deres intime liv igen, mens der stadig er problemer med rollefordelingen i forholdet. Ved hjælp af sedler med beskrivelser af diverse rollemodeller får parret de uhensigtsmæssige mønstrene op til overfladen.
Foto: Morten Sønniksen
Tina skal arbejde sig væk fra morrollen overfor Thomas, der til gengæld skal af med sin tøffelhelt-rolle.
Isabel og Tina fra Andst kæmper stadig med Isabels manglende lyst til sex. I slutningen af programmet afsløres, at der er godt nyt for deres forhold i afsnit fem, der sendes på DR1 mandag 27. juli.
Foto: Morten Sønniksen
Afsnit fem kan ses allerede søndag 26. juli på dr.tv. hvor de tidligere afsnit også er tilgængelige.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden