Tirsdag, 21. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Udlandet er også begejstrede: Dejligt nyt fra Carmen Curlers

Carmen Curlers
Carmen Curlers
Foto: DR
Mange herhjemme fulgte "Carmen Curlers" i efteråret, og snart får endnu flere mulighed for at se med - DR-serien er nemlig blevet solgt til udlandet.

Nordic Noir har i mange år været et hit herhjemme, men i efteråret introducerede DR seerne for en helt ny type tv-serie.

I oktober var der nemlig premiere på ”Carmen Curlers”, hvor man følger blandt andre Axel Byvang og bondekonen Birthe samt deres iværksættereventyr.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tusindvis af danskere fulgte med, og tidligere på måneden blev serien belønnet med hele tre af de eftertragtede Robert-priser. Blandt andet blev ”Carmen Curlers” kåret som årets tv-serie.

Men det er ikke kun herhjemme, at der er begejstring for serien, der udspiller sig i 1960’erne – også i udlandet er de glade for ”Carmen Curlers”.

DR Sales har nemlig netop solgt serien til Walter Presents, så seere i Storbritannien og USA også snart kan bliver klogere på historien om et af Danmarks størst iværksættereventyr.

Det skriver Variety.

”Carmen Curlers” er i forvejen også blevet solgt til visning i Spanien, Australien, Holland, Portugal og Estland.

Optagelserne til sæson to af ”Carmen Curlers” er i gang, og den får premiere på DR til efteråret. Der er derudover også planlagt en tredje sæson.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden