Lørdag, 4. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Nicolai Jørgensen havde sagt nej til at være med i Carmen Curlers: Nu har han vundet en Robert

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nicolai Jørgensens takketale ved Robert-festen
Nicolai Jørgensen havde i første omgang takket nej til at spille med i "Carmen Curlers", men det var rigtig godt, at hans agenter fik ham på andre tanker.

Nicolai Jørgensen har været skuespiller i flere år, men det er med sin rolle i ”Carmen Curlers”, at mange danskere har lært ham at kende.

Her spiller han frisøren Frans, og lørdag aften blev den 32-årige skuespiller hædret med en Robert i kategorien ”Årets bedste mandlige birolle i en tv-serie”.

Men faktisk var det lige før, han slet ikke havde fået rollen i den populære DR-serie. 

- Det er sjovt med ”Carmen Curlers”. Da jeg fik castingen, havde jeg sagt nej til mine agenter. Jeg syntes, jeg havde for meget på tallerkenen, afslørede Nicolai Jørgensen på scenen, og uddybede, at han intet anede om, hvad serien gik ud på, og heller ikke at det var en ny, stor DR-satsning.

- Jeg tænkte bare: Det skal jeg ikke. Men mine agenter syntes, jeg skulle lave det. Jeg læste manuskriptet og kunne se, at det var totalt fedt, lød det videre fra skuespilleren, der var utroligt glad for at have modtaget sin første Robert.

Nicolai Jørgensen sendte desuden en stor tak til blandt andre medspillerne Maria Rossing og Morten Hee Andersen samt Joachim Fjeldstrup, hvis karakter han bliver forelsket i i ”Carmen Curlers”.

Nicolai Jørgensen
Foto: Birger Storm

Se Nicolai Jørgensens takketale i videoen øverst i artiklen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden