Ungt bagedyst-par vælter sig i tilbud

Caroline Rigelsen

Caroline Rigelsen

Foto: Søren Jul Lamberth
Hverken Emil eller Caroline nåede finalen i "Den store bagedyst", men måske man kan se frem til mere tv med dem i fremtiden.

Semifinalen blev endestationen for 19-årige Caroline Rigelsen, som måtte se sig slået af Lena, Anne og Mads i "Den store bagedyst". 

Men måske kan man se frem til at se mere til den unge tv-stjerne. 

I hvert fald har både hun og Emil Ussing, som hun blev kæreste med under optagelserne, fået flere tilbud. Blandt andet også om andre tv-projekter.  

- Ja, jeg synes faktisk, jeg har fået mange. DR Ultra har skrevet et par gange til både mig og Emil. Jeg tror, vi rammer den helt unge målgruppe, så de vil gerne bruge os til nogle forskellige ting. Der er også nogle firmaer, der er begyndt at skrive om nogle samarbejder. Så nu skal jeg lige finde ud af, hvilke firmaer jeg vil være ansigt for. Jeg er faktisk taget i sommerhus lige nu for at komme lidt væk fra det hele, men henvendelserne følger med," fortæller Caroline Rigelsen til BT. 

 
Her afslører hun også, at hun ikke har lyst til at være med i flere konkurrencedrevede programmer men at det kunne være sjovt at lave børnefjernsyn. 
 
Først og fremmest kan man dog glæde sig til december, hvor både Caroline og Emil er med i "Den store jule- og nytårsbagedyst". 
 
Emil Ussing og Caroline Rigelsen
Foto: Privat

Emil Ussing og Caroline Rigelsen

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden