Fredag, 20. januar 2023 - af Liz Rørsig

Værterne fra Matadorerne i video: Derfor svinger vi godt sammen

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mia Wagner og Johannes Langkilde 
Video: Hanne Juul
Det nye værtspar Mia Wagner og Johannes Langkilde er et godt match i “Matadorerne”.

Mia Wagner og Johannes Langkilde er værtsmakkere i DRs store dramadokumentarserie “Matadorerne”, der skildrer magtspillet mellem bankkongerne C.F. Tietgen, Privatbanken, og Isak Glückstadt, Landmandsbanken, i slutningen af 1800-tallet.

Det er første gang, at iværksætteren Mia Wagner, kendt fra “Løvens Hule”, optræder som tv-vært, og det gør hun i selskab med den garvede skærmtrold Johannes Langkilde. Samarbejdet har de begge været glade for.  

– Jeg har haft en god medvært og lærer i Johannes, som jeg har kunnet læne mig op ad. Jeg var starstruck over Johannes til at begynde med, og jeg må sige, at han giver en masse energi, og vi har haft en god kemi, siger Mia Wagner til BILLED-BLADET om sin tv-makker.

– Mia har været nem at arbejde sammen med, og det er fedt at have en makker, man har det virkelig sjovt med. Det er ret afgørende, når man skal arbejde så meget sammen. På tv-fronten er jeg dybt imponeret, og vi har med et naturtalent at gøre, lyder de rosende ord fra Johannes Langkilde om sin medvært.  
 

Se videoen øverst, hvor Mia Wagner og Johannes Langkilde fortæller mere om samarbejdet, og læs det store interview med værtsparret i “Matadorerne” i BILLED-BLADET nr. 3, der kom på gaden den 19. januar 2023.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden