28. nov. 2020
Af af

Vandt Den store bagedyst: Det drømmer Mads om nu

Mads Eg Andersen
Mads Eg Andersen
Foto: Kaspar Wenstrup
Den 24-årige super-bager fra Aarhus er slet ikke færdig med at bage.
Det lå ligesom i kortene og i kagerne: 24-årige Mads Eg Andersen var storfavorit til at vinde Den store bagedyst 2020 - hvis da ikke alt glippede i selve finalen. Det gjorde det heldigvis ikke - og det var en stolt Mads, der kunne hæve trofæet som Danmarks suverænt bedste bager.

Fristet til at droppe uddannelsen

- Nu har jeg jo haft trofæet pakket væk i noget tid, og jeg er bare virkelig stolt over at have fået det. Det er der jo ikke mange, der har. Det var det ultimative ved at være med. Vi har jo alle et spinkelt håb om at vinde, men at stå med det, er jeg virkelig glad for, siger Mads fra hans og kæresten, Malenes lejlighed i Aarhus. Nu behøver Mads ikke længere holde på sin hemmelighed, og han håber en dag at kunne bruge sin sejr til at nå i mål med sine drømme.

- Det kunne være fedt at have et sted, hvor jeg kunne lave fede kager, god kaffe og god is, siger han og fortsætter: - Jeg er jo i gang med at tage min kandidatgrad nu, og der er en lille djævel, der siger, at det kunne være interessant at droppe det,men jeg tror det ikke. Jeg tror bare, jeg skal bage noget mere, så jeg kan forsvare, at jeg har fået det flotte trofæ.

Læs mere om: